• Hiihtoladut lähtevät aivan Hotel K5 Levin pihapiiristä.
Kassiopeia.fi / Hotel K5 Levi / Alkutalven tarjous 2020

Alkutalven loma Levillä - Hiihtoladut kutsuvat!

Levin talvi tarjoaa upeat tunturimaisemat ja hiihtoladut.

Nauti alkutalven hangista Levillä!

Tule nyt viettämään vaikka pitkä viikonloppu Levillä. Koe talviurheilun lisäksi alkutalven elämyksiä, joita Levi tarjoaa kaikenikäisille. Levin matkailu- ja hiihtokeskus tarjoaa jokaiselle jotakin myös rentotumista, hyvää ruokaa ja viihtymistä. Hyödynnä nyt alkutalven majoitustarjoukset Hotel K5 Levillä!

Varaa majoitus

 

Huonehintoihin sisältyy laadukas aamiainen Bistro K5 Levillä ja hotellin kuntosalin käyttö! Huoneistomajoitukseen ei sisälly aamiainen, mutta voit tilata sen lisämaksusta.

Kaikkiin huonevarauksiin käytetään flexible-ehtoa. Varaus vahvistetaan luottokortilla ja maksetaan saavuttaessa hotelliin. Kuluton peruutus on mahdollinen saapumista edeltävänä iltana klo 18 mennessä. Tarjoushuoneita on rajoitettu määrä, ajankohtaiset hinnat näet varausmoottoristamme, varaa pian!

K5 Villas lomahuoneisto Levillä revontulien alla talvella.
Viihtyisissä K5 Villas huoneistoissa majoitut tunnelmallisesti Levin keskustan tuntumassa.

Yhteystiedot:

Osoite: Kätkänrannantie 2, 99130 Levi
Puh. 016 639 1100
Sähköposti: k5@kassiopeia.fi

Tule viettämään upea alkutalven loma kanssamme Levillä!

Tutustu myös sisarhotellimme Hotel Levi Panoraman tarjouksiin.

Tarjouksemme juuri nyt!

Luminen maisema pääsiäisenä Lapin Levillä.
Pääsiäinen Levillä

Pääsiäinen on täynnä ulkoilun riemua, kevätaurinko ja hohtavat hanget ovat silloin parhaimmillaan. Varaa nyt majoitus kodikkaasta Hotel K5 Levistä aivan kylän vierestä!

White Weeks -tarjous: -20% päivän hinnoista
White Weeks -tarjoukset

Tartu nyt White Weeks -tarjouksiin, saat 20 % -lisäalennuksen jo edullisista päivän hinnoista! Katso kaikki Levin tarjoukset Kassiopeian sivuilta.

Etätyöviikko K5 Levillä

Vaivaako etätyöapatia? Lähde nauttimaan talviharrastuksista ja etätyöviikosta aktiivisella Levillä. Katso etätyöviikon edulliset majoitusvaihtoehdot K5 Levillä!

Hiihtoloma Levillä

Vietä ikimuistoinen ja aktiivinen hiihtoloma Levillä koko perheen talviharrastuksista ja luonnosta nauttien, majoitus alk. 149 € / 2hh