• Beautiful view to snowy fells in Levi, Finland.
Kassiopeia.fi / Hotel K5 Levi / Joululoma 2023 Levillä

Joulu ja uusi vuosi Levillä

Hotel K5 Levin edustalla voit nähdä myös poroja.

Viihtyisä majoitus Hotel K5 Levissä

Hotel K5 Levi on kotoisa hotelli Levin tunturikylän keskustan tuntumassa. Talvella hotellin sisäpihan omassa poroaitauksessa asustelevat uteliaat ja ystävälliset porot. Ladut ja talviulkoilureitit lähtevät aivan hotellimme nurkalta ja rinteisiinkin on vain kivenheitto matkaa!

Varaa majoitus

 

Rento vuodenvaihde Levillä, Hotel K5:ssä

Kodikkaassa Hotel K5 Levissä vuosikin vaihtuu rennosti. Talvinen tunturikylä pursuaa elämyksiä, aktiviteettejä ja vierailukohteita, ja vuosi vaihtuu raittiissa ilmassa ulkoillen ja ilotulitusta ihaillen.

Varaa majoitus

Mitä jos lomailisitkin vasta pyhien jälkeen?

Hotel K5 Levi sijainti

Lupsakka loppiainen Levin rinteillä!

Loppiaisena ajatukset palailevat jo arkeen, ja saattaapa mielessä käydä uuden vuoden lupaukset ja kinkunsulattelupaastokin. Entäpä jos vuoden starttaisikin Levillä rennosti reippaillen, raittiista ilmasta ja lumisista maisemista nauttien? Luonto auttaa palautumaan ja ulkoilu parantaa vastustuskykyä, ja hangessa kahlaaminen saa joulun herkutkin sulamaan.

Hotel K5 Levin saunalliset hotellihuoneet ja K5 Villas paritalohuoneistot tarjoavat sopivan vaihtoehdon majoittumiseen oman mökin rauhaa ja hotellin palveluita kaipaavalle.

 

Varaa majoitus

Tunnelmallinen Hotel K5 Levi ja K5 Villas -mökkihuoneistot levillä.

K5 Villas mökki/paritalohuoneisto

Tilavat K5 Villas -paritalohuoneistot ovat loistava majoitusvaihtoehto silloin, kun kaipaat enemmän omaa tilaa ja haluat majoittua Levin kylän kaikkien palveluiden läheisyydessä.

Huomasitko jo nämä?

Riemukas vappu Levillä!

Tervetuloa viettämään kevään suurinta tapahtumaa Levillä, kun talvi jää taakse ja kevät ja tuleva kesä otetaan avosylin vastaan! Levin vappua vietetään 26.4.-1.5.2024.

Keväthangille etuhintaan!

Levin K5 Villaksissa kannattaa nyt viipyä pidempään! Yli kahden yön majoituksen varaajille loput yöt tarjoushintaan, alkaen 7.4.2024. Tarjoushinta lasketaan automaattisesti.

Levi Golf ja revontulet taivaalla
Golfloma kutsuu!

Nyt voit varata golfloman kauttamme Levi Golfin upealle ja elämykselliselle kentälle ajalle 7.6.–30.9.2024. Pakettiin sisältyy majoitus ja green fee.

Kokoustila Kätkän pesä

Hotel K5 Levin uusi kokoustila Kätkän pesä sopii loistavasti pienempiin kokouksiin. Ota meihin yhteyttä ja varaa Kätkän pesä käyttöösi!

Joutsenmerkki
Olemme saaneet Joutsenmerkin

Hotel K5 Leville ja Ravintola Kätkälle on myönnetty alkuvuodesta 2024 ympäristötyöstä kertova Joutsenmerkki.

Husky safari
Ohjelmaa ja elämyksiä

Miten olisi vierailu Joulupukin kylään tai huskykoira-ajelu tunturissa? Varaa ohjelmaa ja elämyksiä lomallesi ennakkoon verkossa!

Lihapulla-annos
Lounasta arkisin

Tervetuloa Ravintola Kätkän herkulliselle lounaalle! Lounas on tarjolla arkipäivinä ma-pe klo 11-14

Fatbike-pyöräilijä Levillä.
Pyöräilijän aktiiviloma

Koe Levin mahtavat pyöräilymaastot! Reittejä löytyy monen tasoisille pyöräilyn harrastajalle, myös talviajoon.