Kokoukset Levillä

Tunnelmallinen viinikellari Bistro K5:ssä sopii erinomaisesti yksityistilaisuuksiin Levillä.

Lämminhenkiset kokoustilat

Hotel K5 Levi tarjoaa kotoisat ja lämminhenkiset kokoustilat monenlaisiin tilaisuuksiin Levillä!

Hotellissa on neljä erikoista ja toiminnallista kokoustilaa: 80 hengen Kvartsiitti, 60 hengen Akaatti, 12 hengen Kassiopeia ja 12 hengen Kätkän pesä. Kokoustiloissa on tarvittava kokoustekniikka ja langaton internetyhteys, jotta tilaisuutesi kulkee sujuvasti. Hotellin henkilökunta huolehtii kokoustilan järjestelyistä sekä tilaisuutesi sujuvuudesta.

Myyntipalvelumme:
Puh: 040 456 2059
Sähköposti: sales@kassiopeia.fi

Hotel K5 Levillä on kolme kokoustilaa, kuvassa Kassiopeia kokoustila.

Kokoustilat Hotel K5 Levissä

 

  • Kätkän pesä: 12 henkilöä
  • Kassiopeia: 12 henkilöä
  • Akaatti: 60 henkilöä
  • Kvartsiitti: 80 henkilöä
Hotel K5 Levi Kätkän pesä

Uusi kokoustila Kätkän pesä

Olemme saaneet uuden kokoustilan käyttöön alkuvuodesta 2024! Kokoustila Kätkän pesä sopii loistavasti pienempiin kokouksiin. Kokoustila sijaitsee Hotel K5 Levin vastaanottoa vastapäätä. Tilaan mahtuu maksimissaan 12 henkilöä.

Ota meihin yhteyttä ja varaa Kätkän pesä käyttöösi!

Myyntipalvelumme:
Puh: 040 456 2059
Sähköposti: sales@kassiopeia.fi

Ravintola Kätkä - tarjoilut toiveidesi mukaan!

Ravintola Kätkä on lämminhenkinen ravintola, joka huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista aina kokouskahveista illallisiin. Ravintolassa nautit hyvästä ruoasta ja juomasta takkatulen loimussa, hotellin pihalla asustavien porojen touhuja seuraten.

Viihtyisä ravintolasali on myös kokousvieraiden käytettävissä mm. lounasta tai illallista nauttiessa. Yhdistä kokouksiin ja tapahtumiin ravintolaelämys! Hotel K5 Levin yhteydessä on kaksi ravintolaa ja lisäksi Leviltä löydät laajan ravintolapalvelutarjonnan maisemaravintoloista uniikkeihin laavu-ruokailuihin.

Tutustu ravintolaamme

Herkullinen á la carte menun alkupala ja lasi viiniä Bistro K5 Levillä.
Upeat kattoon asti ulottuvat ikkunat ravintola Bistro K5 Levillä suuntautuvat poroaitaukseen.

Sijaintimme Levillä

Hotel K5 Levi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin kainalossa, Levin keskustassa. Matka-aika Kittilän lentokentältä on vain noin 15 minuuttia ja Kolarin juna-asemalta yksi tunti. Vapaa-ajan ohjelmaa ajatellen hiihtoladut ja kelkkareitit lähtevät vain kivenheiton päästä hotellista, eikä laskettelurinteillekään ole kuin noin 500 metriä!

Yhteystiedot:
HOTEL K5 LEVI
Kätkänrannantie 2
99130 Levi
040 456 2059
k5@kassiopeia.fi

Joutsenmerkki

Hotel K5 Leville ja Ravintola Kätkälle on myönnetty alkuvuodesta 2024 ympäristötyöstä kertova Joutsenmerkki. Merkin myöntää Ympäristömerkintä Suomi Oy.

Hotel K5 Levi ja Ravintola Kätkä kuuluvat kotimaiseen Kassiopeia Hotels & Restaurants -hotelleihin ja ravintoloihin. Lue lisää vastuullisuustyöstämme Kassiopeia Hotels & Restaurantsin sivulta.

Hotel K5 Levin Joutsenmerkki.

Etkö löytänyt sopivaa kokous- ja tilatarjonnastamme? Myyntipalvelumme myös kertoo mielellään tiloista sisarhotellissamme Hotel Levi Panoramassa ja Tapahtumakuskus Levi Summitissa.