Kokoukset Levillä

Tunnelmallinen viinikellari Bistro K5:ssä sopii erinomaisesti yksityistilaisuuksiin Levillä.

Lämminhenkiset kokoustilat

Hotel K5 Levi tarjoaa kotoisat ja lämminhenkiset kokoustilat monenlaisiin tilaisuuksiin Levillä!

Hotellissa on kolme erikoista ja toiminnallista kokoustilaa: 80 hengen Kvartsiitti, 60 hengen Akaatti ja 12 hengen Kassiopeia. Kokoustiloissa on tarvittava kokoustekniikka ja langaton internetyhteys, jotta tilaisuutesi kulkee sujuvasti. Hotellin henkilökunta huolehtii kokoustilan järjestelyistä sekä tilaisuutesi sujuvuudesta.

Myyntipalvelumme:
Puh: 040 456 2059
Sähköposti: sales@golevi.fi

Hotel K5 Levillä on kolme kokoustilaa, kuvassa Kassiopeia kokoustila.

Kokoustilat Hotel K5 Levissä

 

  • Kassiopeia: 12 henkilöä
  • Akaatti: 60 henkilöä
  • Kvartsiitti: 80 henkilöä

Bistro K5 - tarjoilut toiveidesi mukaan!

Bistro K5 on lämminhenkinen ravintola, joka huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista aina kokouskahveista illallisiin. Ravintolassa nautit hyvästä ruoasta ja juomasta takkatulen loimussa, hotellin pihalla asustavien porojen touhuja seuraten.

Viihtyisä ravintolasali on myös kokousvieraiden käytettävissä mm. lounasta tai illallista nauttiessa. Yhdistä kokouksiin ja tapahtumiin ravintolaelämys! Hotel K5 Levin yhteydessä on kaksi ravintolaa ja lisäksi Leviltä löydät laajan ravintolapalvelutarjonnan maisemaravintoloista uniikkeihin laavu-ruokailuihin.

Tutustu ravintolaamme

Herkullinen á la carte menun alkupala ja lasi viiniä Bistro K5 Levillä.
Upeat kattoon asti ulottuvat ikkunat ravintola Bistro K5 Levillä suuntautuvat poroaitaukseen.

Sijaintimme Levillä

Hotel K5 Levi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin kainalossa, Levin keskustassa. Matka-aika Kittilän lentokentältä on vain noin 15 minuuttia ja Kolarin juna-asemalta yksi tunti. Vapaa-ajan ohjelmaa ajatellen hiihtoladut ja kelkkareitit lähtevät vain kivenheiton päästä hotellista, eikä laskettelurinteillekään ole kuin noin 500 metriä!

Yhteystiedot:
HOTEL K5 LEVI
Kätkänrannantie 2
99130 Levi
040 456 2059
k5@golevi.fi

Etkö löytänyt sopivaa kokous- ja tilatarjonnastamme? Myyntipalvelumme myös kertoo mielellään tiloista sisarhotellissamme Hotel Levi Panoramassa ja Tapahtumakuskus Levi Summitissa.