Kokoukset Levillä

Hotel K5 Levi tarjoaa kotoisat ja lämminhenkiset kokoustilat monenlaisiin tilaisuuksiin Levillä!

Hotellissa on kolme erikoista ja toiminnallista kokoustilaa: 80 hengen Kvartsiitti, 60 hengen Akaatti ja 12 hengen Kassiopeia. Kokoustiloissa on tarvittava kokoustekniikka ja langaton internetyhteys, jotta tilaisuutesi kulkee sujuvasti. Hotellin henkilökunta huolehtii kokoustilan järjestelyistä sekä tilaisuutesi sujuvuudesta.

Hotel K5 Levillä on kolme kokoustilaa, kuvassa Kassiopeia kokoustila.

Kokoustilat Hotel K5 Levissä

Tutustu kokous- ja tilatarjontaamme. Myyntipalvelumme myös kertoo mielellään tiloista sisarhotellissamme Hotel Levi Panoramassa ja Tapahtumakuskus Levi Summitissa.

Kokoustilat:

Kassiopeia: 12 henkilöä
Akaatti: 60 henkilöä
Kvartsiitti: 80 henkilöä

Bistro K5 – tarjoilut toiveidesi mukaan!

Bistro K5 on lämminhenkinen ravintola, joka huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista aina kokouskahveista illallisiin. Ravintolassa nautit hyvästä ruoasta ja juomasta takkatulen loimussa, hotellin pihalla asustavien porojen touhuja seuraten. Viihtyisä ravintolasali on myös kokousvieraiden käytettävissä mm. lounasta tai illallista nauttiessa.

Valoisa ja viihtyisä ravintola Bistro K5 Levi palvelee myös kokousvieraita huolehtien tarjoiluista ja palvelusta.

Sijaintimme Levillä

Hotel K5 Levi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin kainalossa, Levin keskustassa. Matka-aika Kittilän lentokentältä on vain noin 15 minuuttia ja Kolarin juna-asemalta yksi tunti. Vapaa-ajan ohjelmaa ajatellen hiihtoladut ja kelkkareitit lähtevät vain kivenheiton päästä hotellista, eikä laskettelurinteillekään ole kuin noin 500 metriä!

Hotel K5 Levi toimi pienessä sinisessä hotellirakennuksessa Levin matkailukeskuksessa.

Kysy lisää myyntipalvelustamme:
Puh: 040 456 2059
Sähköposti: sales@golevi.fi

Herkullinen á la carte menun alkupala ja lasi viiniä Bistro K5 Levillä.

Minne syömään?

Yhdistä kokouksiin ja tapahtumiin ravintolaelämys! Hotel K5 Levin yhteydessä on kaksi ravintolaa ja lisäksi Leviltä löydät laajan ravintolapalvelutarjonnan maisemaravintoloista uniikkeihin laavu ruokailuihin.

Tutustu ravintolasuosituksiimme