• Vuokramäkit K5 Villas paritalohuoneistot Levillä.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
K5 Villaa varatessasi täydennä aikuiset kenttään 1 ja oikea henkilömäärä huonetoiveet-kenttään varauksen tekovaiheessa.

K5 Villas

Ihmiset nauttivat upeista Levin kevätaurinkoisesta säästä.

Nyt edulliset majoitukset kevätaurinkoiseen rinteeseen ja laduille!

Kauden parhaat hiihto- ja rinnekelit ovat vasta edessä, kun valon määrä lisääntyy kevättä kohti ja pakkanen hiipuu. Varaa nyt tilava majoitus perheen tai ystäväporukan aurinkoiseen lumilomaan Leville kevätetuhintaan tai tulevaan kesään!
 
K5 Villas 2024 -kevätarjous yli 2 vrk majoituksiin.

Hinta: alk. 399 € / 3 vrk / 127 m² huoneisto kahdeksalle.

Varaa nyt!

Tunnelmallinen ja tilava K5 Villas -mökkihuoneisto Levin kylän palveluiden läheisyydessä.

Majoitu tilavasti Levin tunturikylässä!

Haluatko majoittua tilavasti, hieman enemmän omassa rauhassa, silti Levin kylän palveluiden läheisyydessä? Suositut K5 Villas -paritalohuoneistot ovat hyvä vaihtoehto mökille. K5 Villas -paritalot sijaitsevat rauhallisella paikalla Kätkätunturin kainalossa, kuitenkin lähellä Levin sykkivää keskustaa.

Tasokkaat K5 Villakset sijaitsevat Hotel K5 Levin pihapiirissä. Huoneistoja on yhteensä 16 (8 paritaloa) ja niissä on vuodepaikkoja huoneiston koosta riippuen 7-14 hengelle. Huoneistot sopivat mainiosti niin perheiden ja kaveriporukoiden lomanviettoon kuin vaikkapa yritysten ja työporukoiden kokous- ja virkistysmatkoille.

Sisäänkirjautuminen klo 16
Huoneiston luovutus klo 11

Mökit 7-14 henkilölle

8 henkilön mökkihuoneisto

Lomaile viihtyisästi tilavassa kaksikerroksisessa 8 hengen lomahuoneistossa. Täysin varustellussa huoneistossa myös oma sauna.

Lue lisää
12 henkilön mökkihuoneisto

Vietä lomaa suuremmassakin seurueessa! Tilavassa ja laadukkaassa kolmikerroksisessa lomahuoneistossa majoittuu jopa 12 hengen seurue.

Lue lisää
14 henkilön mökkihuoneisto 4A

Valitse enemmän tilaa ja vietä lomaa rennosti suurellakin porukalla! Kaksikerroksisessa lomahuoneistossa majoittuu jopa 14 hengen seurue.

Lue lisää
7 henkilön mökkihuoneisto

Viihtyisä kaksikerroksinen lomahuoneisto majoittaa 7 henkeä. Rauhallinen huoneisto on täysin varusteltu ja siinä on myös oma sauna.

Lue lisää
14 henkilön mökkihuoneisto

Tilavassa ja viihtyisässä kaksikerroksisessa lomahuoneistossa majoittuu jopa 14 hengen seurue. Vietä lomaa rennosti suurellakin porukalla!

Lue lisää

K5 Villaksissa on täysi keittiövarustus, mutta halutessasi voit hyödyntää myös Hotel K5 Levin ravintolapalveluita – esimerkiksi aamiaisen saat hotellista erikoishintaan! Suosittelemme varaamaan aamiaiset jo majoitusvarauksen yhteydessä. Myös päärakennuksen suksien huoltotilat ja kuntosali ovat huoneistoasukkaiden käytössä veloituksetta.

Hotel K5 Levi ja ravintola Kätkä.