• Revontulet K5 Villas lomahuoneiston yllä Levillä.
  • Viihtyisä olohuone K5 Villas 12-hengen lomahuoneistossa Levillä.

K5 Villas huoneisto­majoitus Levillä

Rauhallisin sävyin sisustettu Superior hotellihuone Hotel K5 Levillä majoittaa neljä vierasta kahdessa kerroksessa.

Suositut K5 Villas -paritalohuoneistot sijaitsevat rauhallisella paikalla Kätkätunturin kainalossa, kuitenkin lähellä Levin sykkivää keskustaa. Huoneistot sijaitsevat Hotel K5 Levin pihapiirissä. Huoneistoja on yhteensä 16 (8 paritaloa) ja niissä on vuodepaikkoja huoneiston koosta riippuen 7-14 hengelle. Huoneistot sopivat mainiosti niin perheiden ja kaveriporukoiden lomanviettoon kuin vaikkapa yritysten ja työporukoiden kokous- ja virkistysmatkoille.

Huoneistoissa on täysi keittiövarustus, mutta halutessasi voit hyödyntää myös Hotel K5 Levin ravintolapalveluita – esimerkiksi aamiaisen saat hotellista erikoishintaan! Suosittelemme varaamaan aamiaiset jo majoitusvarauksen yhteydessä. Myös päärakennuksen suksien huoltotilat ja kuntosali ovat huoneistoasukkaiden käytössä veloituksetta.

Huoneistot

8 hengen huoneisto

Lomaile viihtyisästi tilavassa kaksikerroksisessa 8 hengen lomahuoneistossa. Täysin varustellussa huoneistossa myös oma sauna.

 

Lue lisää
Viihtyisä olohuone K5 Villas 12-hengen lomahuoneistossa Levillä.
12 hengen huoneisto

Vietä lomaa suuremmassakin seurueessa! Tilavassa ja laadukkaassa kolmikerroksisessa lomahuoneistossa majoittuu jopa 12 hengen seurue.

 

Lue lisää
Viihtyisä ja valoisa olohuone ja ruokasali K5 Villas lomahuoneistossa Levillä.
14 hengen huoneisto 4A

Valitse enemmän tilaa ja vietä lomaa rennosti suurellakin porukalla! Kaksikerroksisessa lomahuoneistossa majoittuu jopa 14 hengen seurue.

 

Lue lisää
Viihtyisä 7 hengen lomahuoneisto K5 Villas Levillä.
7 hengen huoneisto

Viihtyisä kaksikerroksinen lomahuoneisto majoittaa 7 henkeä. Rauhallinen huoneisto on täysin varusteltu ja siinä on myös oma sauna.

 

Lue lisää
Viihtyisä ja valoisa olohuone ja ruokasali K5 Villas lomahuoneistossa Levillä.
14 hengen huoneisto

Tilavassa ja viihtyisässä kaksikerroksisessa lomahuoneistossa majoittuu jopa 14 hengen seurue. Vietä lomaa rennosti suurellakin porukalla!

 

Lue lisää