• Skimbaaja Levin rinteessä.
Kassiopeia.fi / Hotel K5 Levi / Tehtävää ja nähtävää

Tehtävää ja nähtävää

Lumikenkäretkellä Levin tuntureilla.

Levillä tapahtuu vuoden ympäri!

Olemme listanneet lempipaikkamme ja -puuhamme Levillä ja lähialueella. Toivottavasti löytätte vinkkien avulla mieliharrastuksenne pariin tai jotain uutta ja innostavaa lähistöltä.

Hiihtoladut lähtevät aivan Hotel K5 Levin pihapiiristä.

Laskettelu ja hiihto

Levin hiihtokeskus tarjoaa loistavat puitteet laskettelusta innostuneille! Levillä on 43 rinnettä ja 27 hissiä, innoikkaille harrastajille Alpine Training Park ja South Park sekä lasten Leevilandia ja Lastenmaa. Levin kenties tunnetuimmalla rinteellä, ”Blackillä” lasketaan mm. Maailman Cupin osakilpailu vuosittain!

Maastohiihdon ystäville Levillä on jopa 230km huollettuja latuja niin tasamaastossa kuin korkeuserojen kera. Latukahviloita löytyy useiden latureittien varrelta tai vaihtoehtoisesti voi pakata eväät ja hyödyntää laavuja!

Tutustu Levin rinteisiin ja latuihin ja osta hissiliput.

Hotel K5 Levin asiakkaat voivat nyt varata erilaisia talviretkiä verkosta!

Snowmobile Park on tarjonnut loistavia retkiä, safareja ja unohtumattomia elämyksiä napapiirin yläpuolella vuodesta 1999 lähtien ja on saavuttanut vahvan maineen Suomen matkailumarkkinoilla. Vuosien varrella yritys on rakentanut vahvan uskottavuuden ja maineen laadukkaasta palvelustaan.
Varaa retkesi >>

Fatbike pyöräily Levillä

Retkeily ja kävelyreitit talvella ja kesällä

Levin ympäristöstä löytyy retkeilyreittejä ja luontopolkuja jokaiselle -myös pyörällä liikkuville! Useiden reittien varrella on tauko- ja maisemien ihailupaikkoja. Lähireitit johtavat retkeilijän luontoon niin lyhyille pyrähdyksille kuin pidemmillekin patikkaretkille. Laita jalkaan hyvät kengät ja lähde nauttimaan upeista luontopoluista jokaisena vuodenaikana!

Lue lisää pyöräilystä Levillä.

Lue lisää retkeilyreiteistä Levi.fi:n sivuilta.

Elokuviin Levillä!

Lähde elokuviin! Cinema Levi Summit esittää uusimmat elokuvat suurelta valkokankaalta. Teatterissa myös A-oikeudet, voit siis ostaa elokuvaevääksi myös esimerkiksi lasillisen viiniä! Elokuvateatteri sijaitsee Levin eturinteellä sijaitsevassa Levi Summit Kongressi- ja näyttelykeskuksessa.

Tutustu elokuvaohjelmistoon.

Movie theater Cinema Levi Summit shows new movies in Levi.
Samiland näyttely kertoo saamelaiskulttuurista, näyttely sijaitsee Tapahtumakeskus Levi Summitissa.

Tutustu kulttuuriin

Tutustu saamelaiseen kulttuuriin Samilandissa! Samiland esittelee saamelaisten historiaa, kulttuuria ja nykypäivän elämää. Näyttely toimii eturinteellä sijaitsevassa Levi Summit Kongressi- ja näyttelykeskuksessa.

Lue lisää Samilandista ja tutustu aukioloaikoihin kotisivuilta.

Tapaa poroja ja muita eläimiä

Levillä pääset nauttimaan pohjoisten eläimistä! Poroja pääsee tapaamaan Hotel K5 Levin pihapiirissä talvisin. Hevosretkiä on tarjolla suomenhevosten ja islanninhevosten kanssa ja sopivia ratsastusretkiä järjestetään niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin ratsastajille. Valjakkoajelu on upea kokemus talvella, mutta valjakkokoirat nauttivat rapsutuksista myös kesäisin.

Lue lisää ja varaa aktiviteetteja Visit Levin kotisivuilta.

Hotel K5 Levin erityisyys on poroaitaus hotellin pihapiirissä, jossa on poroja talvisin.

Koe unohtumaton Saamen Kammi!

Unohtumattomia elämyksiä elävän tulen äärellä! Saamen Kammi on aito ja uniikki lappilaista ruokaa tarjoava ravintola Levillä. Ravintola toimii maan alle rakennetussa, perinteisessä saamelaisessa turvekammissa, joka sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä. Ravintolasta löydät monipuolisesti lappilaisia herkkuja, mm. loimulohta ja poroa. Eksoottinen joikumusiikki ja Lapin tarinat tuovat tunnelmaa illalliseen!

Tutustu Saamen Kammin menuun täältä.

Saamen Kammi
Golfareita Levi Golfin golfkentällä kesän yöttömässä yössä.

Golfaa yöttömässä yössä!

Levi on upea kohde myös golfareille. Levi Golfin kenttä kutsuu kesäisin pelaamaan vaikka keskellä yötä. 18-väyläinen kenttä sijaitsee upeissa tunturimaisemissa ja pelatessa seuraa löytyy -ainakin poroja, jotka myös viihtyvät golfkentällä!

Lue lisää golfistä Levillä.

Levillä juuri nyt!

Hotel K5 Levi
Kahden hengen huone alk. 172€ / yö!

Varaa nyt lomamatka huippuhintaan: Majoitus alkaen 172 € / yö / kahden hengen huone!

Joustava päivän hinta on voimassa saatavuuden mukaan.

K5 Villas mökit Levillä, Kittilässä.
Viivy viikko edullisesti K5 Villaksessa!

Levi kutsuu liikkumaan! Varaa nyt K5 Villas -paritalohuoneisto edulliseen viikkohintaan alkaen 686 € / vko.