• Beautiful view to snowy fells in Levi, Finland.
  • Upea maisema Leviltä, hyödynnä tarjoukset Hotel K5 Levillä

Tarjoukset juuri nyt!

Luminen maisema pääsiäisenä Lapin Levillä.
Pääsiäinen Levillä

Pääsiäinen on täynnä ulkoilun riemua, kevätaurinko ja hohtavat hanget ovat silloin parhaimmillaan. Varaa nyt majoitus kodikkaasta Hotel K5 Levistä aivan kylän vierestä!

White Weeks -tarjous: -20% päivän hinnoista
White Weeks -tarjoukset

Tartu nyt White Weeks -tarjouksiin, saat 20 % -lisäalennuksen jo edullisista päivän hinnoista! Katso kaikki Levin tarjoukset Kassiopeian sivuilta.

Etätyöviikko K5 Levillä

Vaivaako etätyöapatia? Lähde nauttimaan talviharrastuksista ja etätyöviikosta aktiivisella Levillä. Katso etätyöviikon edulliset majoitusvaihtoehdot K5 Levillä!

Hiihtoloma Levillä

Vietä ikimuistoinen ja aktiivinen hiihtoloma Levillä koko perheen talviharrastuksista ja luonnosta nauttien, majoitus alk. 149 € / 2hh

Kassiopeian lahjakorttikaupasta majoitus- ja ravintolalahjakortit

Etsitkö lahjaa?

Tutustu lahjakorttikauppamme monipuoliseen tarjontaan ja osta lahja läheisellesi helposti juuri silloin, kun se sopii sinulle! Lahjakortteja löytyy niin majoittumiseen kuin ravintoloihimme.

Osta lahjakortti

Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaita.

Oletko jo Star Member?

Liittymällä Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaaksi saat käyttöösi monipuoliset edut Kassiopeian hotelleihin, ravintolihin ja elokuvateatteri Cinema Levi Smmitiin. Lue lisää kanta-asiakkuudestamme: kassiopeia.fi

Liity Star Memberiksi!

Laskettelija Levin laskettelurinteissä talvimaisemassa.

Haluatko saada tarjoukset sähköpostiisi?

Tilaa Kassiopeia Hotels & Restaurants -uutiskirje, niin saat uusimmat tarjoukset, vinkkejä lomasi suunnitteluun tai arjen piristykseksi sekä juhlan tai kokouksen järjestämiseen.

Tilaa uutiskirje!

Etkö löytänyt sopivaa majoitus- tai ravintolatarjousta? Tutustu myös sisarhotellimme Hotel Levi Panoraman majoitus- ja ravintolatarjouksiin täältä.