• Raikas salaatti Bistro K5:n lounaspöydässä Levillä.
Kassiopeia.fi / Hotel K5 Levi / Minne syömään Levillä?

Minne syömään Levillä? - Bistro K5

Herkulliset á la carte menun annokset ja lasit viiniä Bistro K5 Levillä.

Bistro K5 kutsuu syömään, juomaan ja viihtymään!

Bistro K5 aukeaa talvikaudelle 2021-22

Hotellistamme löydät lämminhenkisen ja kutsuvan ravintolamme Bistro K5:den, jossa nautit laadukkaista lappilaisista ja kansainvälisistä mauista. Ravintolassa voit rentoutua rauhallisessa ja kiireettömässä ympäristössä takkatulen lämmössä poroaidan asukkeja ihastellen. Viihtyisässä aulabaarissa voit nauttia virvokkeita tai kuumia juomia mukavasti takkatulen ääressä. Ravintola Bistro K5:n tarjontaan kuuluu aamiainen, lounas ja à la carte -illallinen. Hotellista löytyvät myös tilavat kokoustilat jopa 80 hengen ryhmille.

Ravintolan yhteystiedot:

BISTRO K5 / HOTEL K5 LEVI
Kätkänrannantie 2
99130 Levi
puh. 040 456 2059
bistrok5@kassiopeia.fi

Bistro K5 Levin herkullinen lounaspöytä on katettu.

Bistro K5 lounas

Bistro K5 aukeaa talvikaudelle 2021-22

Bistron runsas lounas katetaan arkisin. Syömään pääset helposti niin ladun kuin kelkkareitinkin varrelta. Samalla voit ihastella porojen touhuja takapihan poroaitauksessa.

 

Bistro K5:n hampurilaisannokset tarjottuna takan lämmössä Levilllä.

Bistro K5 - À la carte

Bistro K5 aukeaa talvikaudelle 2021-22

Bistrossa herkutellaan jälleen ensi hiihtokaudella burgereilla, meillä ne saat tuunata itse aivan oman maun mukaan. Menusta löytyy kevyempiä ja runsaampia annoksia – myös lapsille.

Bistro K5 pöytävaraukset:
Puh. 016 639 1100
bistrok5@kassiopeia.fi

Uniikki ravintola Saamen Kammi tarjoilee lappilaisia makuja elävän tulen äärellä Levillä.

Saamen Kammi

Saamen Kammi on aito ja uniikki lappilaista ruokaa tarjoava ravintola Levillä. Ravintola toimii maan alle rakennetussa, perinteisessä saamelaisessa turvekammissa, joka sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä. Ravintola tarjoilee monipuolisesti lappilaisia herkkuja, mm. poroa ja loimulohta lisukkeineen elävän tulen äärellä. Eksoottinen joikumusiikki ja Lapin tarinat antavat lisämakua illalliseen.

Tutustu Saamen Kammin menuun.

Varaukset:
Puh. 016 639 1100
Sähköposti: k5@kassiopeia.fi

Maisemakahvila Spiella

Spiella on viihtyisä kahvila Levin eturinteessä Hotel Levi Panoraman yhteydessä. Spiella tarjoaa upeat maisema­t Levin kylälle ja lähituntureille. Spiella toimii mukavana rinnekahvilana, jossa voit nauttia kupposen kuumaa takkatulen äärellä tai maisemia ihaillen. Kahvilassa laaja valikoima suolaisia ja makeita herkkuja.

Tutustu Spiellan tarjontaan ja aukioloaikoihin.

Viihtyisä ja tunnelmallinen maisemakahvila Spiella sijaitsee Levin eturinteessä.
Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaita.

Oletko jo Star Member?

Liittymällä Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaaksi saat käyttöösi sekä jatkuvia etuja että kausittain vaihtuvia etuja ravintoloihimme ja majoituspalveluihimme sekä elokuvateatteri Cinema Levi Smmitiin. Lue lisää Star Member -kanta-asiakuudesta: kassiopeia.fi

Liity Star Memberiksi!